Fotball-VM etter første runde med kamper.

Alle lagene i sluttspillet har nå spilt en kamp. Så da er det jo på tide med en kort oppsummering. Ingenting er som å trekke slutninger på sviktende grunnlag. (Selv om dette egentlig er en sjanger som gjør seg bedre på tv enn på blogg)

Gruppe A:

Fire lag, 2 kamper, to uavgjorte. Alle lagene har skuffet. Alle lagene ryker ut. Helt klart!

Gruppe B:

Argentina ligger på 2. plass i gruppen, bak the mighty Sør-Korea. Ji-Sung Park, wherever you may be. Osv.

Gruppe C:

England hadde flaks å klarte så vidt å skrape seg til uavgjort mot USA, mens USA hadde lykken på sin side, som klarte uavgjort mot England. Slovenia går nok helt til finalen. Ikke en gang David Beckham hadde klart å redde England.

Gruppe D:

Maskinen Tyskland kvernet Australia til kjøttdeig. De virker skremmende sterke. Tyskland vinner nok VM. Mens Ghana er det afrikanske laget som går lengst i turneringen. Helt til bronsefinalen.

Gruppe E:

Nederlanderne laget salami av Danskene. Japanerne spilte samuraifotball. Holland kan gå langt. Eller de ryker ut tidlig.

Gruppe F:

Italia startet tradisjonelt med en uavgjort. New Zealand brøt alle tradisjoner, og fikk en dansk maori til å score mål for seg.

Gruppe G:

Nord Koreansk tv rapporterer nok om den ærefulle kampen der de scoret på de største av de store, Brasil. Selvfølgelig brukte nordkoreansk tv 24 timer på å redigere høydepunktene. Men hvem bryr seg vel om det når man kan få se film om å gro korn. Christiano Ronaldo mot Didier Drogba endte uavgjort. En av dem klarer nok ikke å nå vm finalen.

Gruppe H:

Spania er ute,  Sveits når finalen og Chile blir lag nummer to fra denne gruppen videre fra gruppespillet.

Liksom.

Den egentlige vinneren av dette VM er jo helt klart Vuvuzelaprodusenten. Og Coca Cola, Budweiser, Adidas, Nike og McDonalds.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s