Narvesen

Jeg bruker egentlig litt for mye tid og litt for mye penger hos Narvesen. Og når man bruker mye tid og penger der, så ser man at fort at det er smartere måter å bruke pengene sine på.

Et par eksempler:

Det beste bilbladet i verden, Car, koster 109 kroner per nummer. 12 utgaver i året blir 1308 kroner. Eller du kan kjøpe et abonnement. 12 nummer for £69.99 (akkurat nå ca. 682.26 norske kroner)

Foreign Policy holder deg oppdatert på det som skjer i verden, og koster 119 kroner per nummer. Det kommer desverre kun ut 7 ganger i året. Summer her blir altså 833 til Narvesen. Eller du kan betale $42.95 rett til kilden. 277.18 av Gjedrems norske kroner betyr at du ligger godt under halv pris for et abonnement.

Hvis man ønsker å få med seg Christopher Hitchens tanker i Vanity Fair, blir summen 1428,- pr år til Narvesen, eller £80 til Conde Nast. (779.81 i følge hegnar.no)

Her i Stavanger blir tallene enda styggere hvis du ser på utvalget av aviser. Prisene er like høye, men heldigvis får vi ikke lest utenlandske aviser før dagen etter. I følge min kjappe telling på avinor.no vil det lande 9 fly på Sola i løpet av tirsdagen, som tok av fra flyplasser i Storbritannia. Det burde være mulig å få med seg noen papiraviser på et av disse, og få dem ut til kioskene på noen timer.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s