The Stig

Top Gear’s The Stig er avslørt igjen. Det er flere måter å se dette på. En ting er at det er litt synd at gimmicken til Top Gear blir ødelagt. Dette er BBCs mest populære og mest solgte TV-program, og pengene BBC tjener her blir nok blant annet brukt til å utvikle iplayer, eller noen av de mer smale programmene BBC lager. 

Hadde jeg vært en av de mer konspiratoriske bloggerne her i verden, hadde jeg helt sikkert lagt sammen 1 og 1 og fått en hel flokk med måker. Dette er et bevis på at a) USA er verdens fiende nummer 1, b) Top Gear representerer alt som er galt med forbrukersamfunnet, med sine hyllester av Ferrari, Lambourghini og Aston Martin, og c) mannssjåvinistene har gått av å få seg en på trynet. Hvor er damene? 

Men heldigvis har jeg sans for humor.

Det er som sagt trist at gimmicken blir ødelagt. Men det er jo straffen for at BBC og Top Gear gutta legger så mye vekt på at The Stig er hemmelig. Det er også synd dersom Ben Collins mister jobben sin. (Eller en av jobbene sine.)

Det positive er at ytringsfriheten igjen står sterkt i England, etter at flere fotballstjerner har klart å stoppe detaljer om private indiskresjoner fra å bli trykket i Engelske aviser. 

Det mest spennende nå, er egentlig hva de gjør i stedet – en ny Stig med ny farge? Eller en helt ny gimmick? Eller kanskje de hyrer inn en kjent racerbilsjåfør til å sette tidene? Eller kanskje James «Captain Slow» May får jobben? Hvis noen i BBC skulle lese dette, så har jeg sertifikat, og liker meg i England…

Svaret får vi senest når neste sesong begynner å sendes etter nyttår. Eller før, hvis ivrige medier klarer å finne ut av det.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s