Wayne Rooney og horene

The Daily Mirror og The News of the World har begge to «ekslusive» intervjuer med en eskortepike som forteller at Rooney har vært utro. Mens hans utvalgte, Coleen, var gravid med sønnen Kai. Jeg antar at dette er sant.

Manchester United fans har, i likhet med 18 andre Premier League klubbers fans, sunget om John Terrys eskapader med dama til lagkameraten Wayne Bridge. Chelsea fans meldte seg inn i Team Terry, på tross av at dette ikke var første gang Terry viste sin mindre hyggelige side. Men en del av det å være fan av laget sitt, er jo å være blind for sine egnes feil.

Endel United blogger lurer nå på om Rooney (som har benyttet seg av denne typen betaltjenester tidligere) har ødelagt noe av sitt forhold til fansen. Så lenge Rooney fortsetter å spille bra og banke inn mål for United, så betyr dette lite for meg.

Unge menn med mye penger og begrenset med utdannelse gjør dumme ting. Sånn kommer det alltid til å være. Alex Ferguson sier at han både ser etter ferdighetene som spiller, men også hvilken type menneske spilleren er. Wayne Rooney var veldig ung forrige gang denne typen ting ble avslørt. Forhåpentligvis lærer han denne gangen.

Selvfølgelig skulle jeg ønske at alle Manchester United spillere oppførte seg som Paul Scholes. Men dessverre er ikke verden nøyaktig slik jeg ønsker. Dette er ikke første gang en idrettsstjerne er utro mot sin kone, det er ikke første gang det gjøres med en prostituert. Det er heller ikke første gang en Manchester United spiller betaler for sex. (Ronaldo, Nani og Anderson unnslapp straff for sin festing med horer, fordi det skjedde hjemme, ikke på nattklubb)

Det er overraskende at Rooney tydeligvis trodde han kunne gjøre dette uten å bli oppdaget. Det er også overraskende at Rooney ikke gikk rettens vei for å få stoppet historiene, slik flere andre har gjort. Det påstås at Rooney ikke er en av dem som fikk stoppet lignende historier i august.

Heldigvis er det en uke til neste Manchester United kamp. (Som selvfølgelig er mot Everton, der Rooney alltid for høre nok dritt uansett) Man kan jo spekulere i om den dårlige formen til Rooney i det siste har vært på grunn av dette, og ikke skader eller andre ting. Tiger Woods spilte betrakelig bedre når skilsmissen var endelig, som om han plutselig kunne konsentrere seg om golf igjen.

Jeg tipper Rooney må leve med å høre sanger fra tribunene om hva han velger å bruke penger på en stund fremover. Men fra Stretford End kommer det nok fremdeles bare til å komme hyllester.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s