Carew og Huseklepp – forbilder?

NA24.no rapporterer at Professor/Killjoy Gerd von der Lippe ikke liker at John Carew og Erik Huseklepp fikk «puppekake» (Muligens mitt favorittord denne uken) til sin felles bursdag 5. september.

Professor i idrettssosiologi, Gerd von der Lippe, ved Institutt for idrett og friluftsliv på Høgskolen i Telemark skriver i en epost til NA24/Propaganda24 at hun ser puppebildet som et tegn på at det offentlige rom har blitt seksualisert.

Den kjente professoren ser ikke lenger på toppidrettsutøvere som forbilder og rollemodeller, men bare rett og slett som modeller for idrett og merkevarer.

Vi snakker om to unge menn, en som for ikke lenge siden skamslo en landslagkamerat, og en som spiller på Brann. De er ganske langt fra å være forbilder for meg. (Selv om Carew egentlig vel gjorde samfunnet en tjeneste ved å banke John Arne Riise?)

Unge, heteroseksuelle menn liker damer, de liker pupper og de liker kake. Det er vel egentlig bare naturlig å slå de to tingene sammen? Er det hele gjort i god smak? Nei. Er det noen som tror at Carew og Huseklepp oppfyller de gammeldagse kravene som stilles til gentlemen? Nei. Er det noe å bry seg om? Nei.

Bør du kjøpe samme fotballsko som John Carew bruker? Hvis de passer foten din. Bør du kjøpe replika Branndrakt med Huseklepp på ryggen? Ebola er mer tiltrekkende!

Reklamer

En tanke om “Carew og Huseklepp – forbilder?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s