Jørgen Horn ferdig i Viking

Jørgen Horn hadde seg en tur på byen i helgen. Det endte på glattcelle. Siden det er to måneder siden sist han fikk ligge over hos Politiet, var det naturlig at dette fikk konsekvenser for ham.

Konsekvensen denne gangen ble at han har valgt å si opp jobben som fotballspiller i Viking. Som de fleste kanskje vet endte Viking-karrieren til Thomas Myhre under lignende omstendigheter.

Det kan virke som om Viking har en ganske streng politikk når det gjelder ansattes bruk av rusmidler. Kanskje i overkant streng? Jeg vet ikke hva som har skjedd bak scenen. Det er mulig at Horn har fått tilbud om behandling, men har takket nei. Kanskje han har valgt å takke nei to ganger, og kanskje han har fått et ultimatum og valgte å gå fremfor behandling.

Uten å trekke for mange konklusjoner, er det nok av eksempler på talentfulle fotballspillere som på grunn av mye fritid, mye penger og ungdommelig overmot har endt med større og mindre rusproblemer. Jeg håper Jørgen Horn klarer å få orden på livet sitt. Jeg er ganske sikker på at han klarer å finne en ny arbeidsgiver på fotballbanen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s