Harry Redknapp, dårlig taper?

Manchester United – Tottenham 2-0 på lørdag. Målene ble scoret av Vidic og Nani.

Sistnevnte kom jo i 83. minutt. For de som ikke har fått med seg hva som sjedde: Nani kommer inn i 16. meteren med ballen, blir felt, får ikke straffe, men tar ballen med hendene når han lander. Dommeren blåser ikke. Tottenham keeper Gomes tar ballen med hendene, og triller den foran seg. Nani ser mot dommeren, som bare utfører det internasjonale tegnet for «jeg vet ikke». Nani skyter ballen i mål.  2-0

Gomes burde ha lært at man spiller til dommeren har blåst. I Manchester United spiller man til dommeren er ferdig å blåse.

Harry Redknapp mener jo selvfølgelig at hans spillere ikke gjorde noe galt. Og at Nani er feig. Og dommeren blind, og en tulling. Og hvis han får straff for å ha sagt noe galt om dommeren, ja da nekter han å snakke med pressen.

Nå kjære leser, må jeg innrømme noe. Harry Redknapp har feil. Gomes har feil. United hadde uansett vunnet kampen. Dommeren gjorde riktig.

Men Harry Redknapp reagerer nøyaktig slik en god manager gjør. Han tar oppmerksomheten vekk fra sine spillere, og han tar en eventuell straff han får på vegne av laget sitt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s