Same old Arsenal, always cheating

Jeg kan ikke huske å noen gang ha likt Woolwich Arsenal. Det tredje laget fra Nord-London. Det er flere grunner til dette.

Som Stavanger-gutt er man stolt av Erik Torstvedt, og Tottenham er uvenner med Arsenal. Men jeg har mislikt Arsenal siden lenge før Spurs hadde hørt om Erik the Viking. Det begynte til og med før jeg så Tottenham slå Arsenal på White Hart Lane i 1986, og Arsenal fansen tok det heller dårlig.

Arsenal og Manchester United har også vært uvenner i minst 20 år, siden 21 spillere bestemte seg for å gjøre opp på banen i 1990.

Uvennskapet har ført til mye rart, og mange minner… Ian Wright prøvde å kutte beina av Peter Schmeichel. Halve laget prøvde å takle Nani i 2008. Lee Sharpe hadde sin beste kamp i United drakt mot Arsenal. Pizzagate. Roy Keane forteller Patrick Viera hvor skapet skal stå i tunellen før kampen. Osv. Osv.

Etter forrige sesong beskyldte Arsene Wenger en anonym spiller (Darren Fletcher) for å kun være ute etter å ødelegge kampen.

Den veldig gode bloggen The Republik of Mancunia har satt sammen noen av «høydepunktene» fra forrige helgs kamp. Det er tydelig at et lag ikke var interessert i å spille fotball…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s