Liverpool – Manchester United

Jeg har brukt et døgn på å fordøye tapet. Som dessverre ikke var helt uventet – hvilket lag i verden hadde ikke savnet Vidic og Ferdinand fra midtforsvaret sitt?

Det er alltid kjipt å tape for de største rivalene, men som vanlig er det litt trøst i å vite at seieren redder sesongen for gjengen fra Anfailed, mens det er en fartshump for oss på veien til serietittel nummer 19.

Dommeren, Phil Dowd, viste for n-te gang at Engelske dommere ikke nødvendigvis er gode nok til å takle situasjonen rundt dem. Det skulle ha vært haugevis med røde kort i kampen: Jamie Carragher for grisetaklingen/drapsforsøket på Nani, Rafael og Maxi for stygge taklinger, Suarez for jenteknep (draing av håret) til Rafael.

Sir Alex og Manchester United får i flere medier kritikk fordi de ikke ville snakke med journalister etter kampen. Noe som var annonsert på forhånd, som en reaksjon på det som skjedde etter at Sir Alex kritiserte tabbene til dommeren i forrige kamp. Det var helt sikkert like greit, siden straffen for det han hadde sagt hadde vært mye verre enn boten for å ikke snakke.

Sesongen blir nå mer spennende enn vi hadde håpet på, men jeg tror allikevel rettferdigheten vil seire til slutt!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s