FrP mot verden og de uheldige følgene av rykter

Fremskrittspartiet er i hardt vær igjen. Noe de har vært en gang eller to før. Det er vel ingen partier i Norge som får like mye bank, av motstandere og i media.

Jeg tror dette har ført til en oss mot dem holdning i partiet, noe som fører til at eksterne meldinger kanskje blir tatt mindre alvorlig enn de burde.

Partiet har også vokst fort, og de har hatt sine utrenskninger med ujevne mellomrom. Dette tror jeg har ført til at de har en ganske liten reservebenk. En annen følge av dette kan være at det finnes tillitsvalgte rundt om kring på gressroten som bruker ufine midler for å nå frem – et fenomen vi har sett i andre partier, flere ganger.

Summen av dette, misstenker jeg, er at ledelsen i partiet kanskje hører påstander og rykter ofte, og for å sortere vekk de som mener alvor, må man insistere på å se en politianmeldelse før de reagerer.

Det er tydelig at motstandere i de fleste lag i Norge koser seg nå. De bryr seg mer om de slibrige detaljene i påstandene enn de bryr seg om ofrene, og de bryr seg mer om å rakke ned på ledelsen i sin favorittfiende, som har taklet en vanskelig situasjon på sin måte. Som Siv Jensen selv sier, det er enkelt å kritisere, men ingen andre har vært gjennom denne situasjonen.

Reklamer

4 tanker om “FrP mot verden og de uheldige følgene av rykter

  1. Nå er det slik at dette ikke er første gangen det har forekommet overgrepssaker i FrP, hvor overgriperen er har en lederrolle. Bare se på Søviknes-saken. I steden for å ta saken på alvor, gripe inn og ta sterk avstand fra dette, så hakker de istedet på pressen.
    Dette er drøyt. Og det er like drøyt at disse er med å vedtar lover i landet vårt. Jeg lurer på hvordan FrP stemmer på lovforslag som omhandler seksuell omgang med mindreårige etc…

    • Nå er ikke FrP det eneste partiet som ikke har vært flinke til å håndtere skandaler, ei heller skandaler av seksuell natur. Krf brant seg på å forhåndsdømme en kandidat som endte opp med å få saken henlagt. Dette er ikke enkelt.

        • En ting er at du glemte Medhaug saken, noe annet er at alle mediene i Norge ser ut til å ha glemt at KrF gjorde omtrent alt FrP blir kritisert for å ikke ha gjort, og allikevel fikk bøtter og spann med pepper servert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s