Heikki Holmås 2.0, fremdeles en irrelevant drolt. #SV #fail

I Dagbladet i dag har potensiell SV leder, Heikki Holmås, fått trykket en kronikk om NHO. Ytre venstreving i SV har bestemt følgende: NHO er irrelevant.

Heikki har selvfølgelig lang erfaring fra det private næringslivet, og et godt grunnlag til å uttale seg om hvordan en organisasjons for privat næringsliv skal være. I følge Stortingets hjemmeside har nemlig Hr. Holmås jobbet som bartender! Og søppeltømmer en sommer.

Skal vi snakke om irrelevante ting, kan vi jo begynne med nummer 2 på listen av 2 kandidater til et parti nesten ingen har lyst å stemme på lengre.

Kronikken konstaterer:

 Årets NHO-konferanse ble arrangert samtidig som klimautslippene hadde nådd en «all time high» og høyrepolitikk og privatisering i Europa har skapt masseoppsigelser i Hellas, masseungdomsledighet i Spania og massive kutt i britiske offentlige velferdsprogrammer. Det som skjer i Europa er ikke bare en finanskrise, en gjeldskrise, en budsjettkrise – det er en sosial katastrofe.

Dette er selvfølgelig helt sant. Hvis vi bare ignorerer at det har vært sosialdemokratiske styrer i Hellas, Spania og Storbritannia som har ledet oss inn i krisen. Det er en sosial katastrofe, og det er en gjeldskrise. Det har en tendens til å ende med problemer når man bruker mer penger enn man har. Er man privatperson ender man kanskje opp på luksusfellen, er man et land, så får man besøk av IMF, EU og verdensbanken.

Sannheten her er at Holmås er en irrelevant kandidat til en irrelevant lederstilling i et irrelevant parti. Vi har prøvd SV inspirert politikk i Norge i halvannen stortingsperiode nå. Det holder lenge for det norske folket. Men for å appellere til nok venstrevridde tullinger til å bli leder i SV nytter det ikke å bruke fornuft. Man må bare hakke mest mulig på de sedvanlige målene i det private næringslivet. Jeg tipper det kommer mer av det samme, fra begge de to kandidatene. De få som er igjen i SV nå er ikke de moderate.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s