Sexy damer, sexy musikkvideoer og dårlig musikk

Som heteroseksuell mann, vokst opp på 80 tallet, føler jeg at jeg er en connoisseur på området sexy musikkvideoer. Jeg har vokst opp med Sabrina, Samantha Fox, Kim Wilde og flere andre vakre damer som tilfeldigvis laget musikk.

Med mindre du har bodd under en stein, har du nok fått med deg at Tone Damli hadde et mislykket besøk på  den amerikanske vestkysten for å lage musikkvideo. Når været gjorde at ørkenvideoen som var planlagt ikke kunne lages, ble det istedet spilt inn video innendørs. Siden moder natur ikke kunne stille med vakre omgivelser, endte fokuset på den vakre, unge damen i stedet.

Humorløse feminazier reagerer selvfølgelig fordi man tilfeldigvis ser litt hud. Det er forferdelig at damer må selge seg selv ikke på talent, men på utseendet.  Det er fristende å be dem holde seg på kjøkkenet, men det ville jo selvfølgelig være mannssjåvinistisk.

Er det et problem at vi menn setter pris på kvinnekroppen? Ikke dersom man ønsker å fortsatt befolke planeten. Frk. Damli har en sunn, frisk kropp. Jeg setter egentlig pris på at hun er villig til å la oss få ta en liten titt.

Men videoen? Den bærer preg av å være billig. Jeg vil nesten tippe at den er spilt inn på motellrommet. Med lite kreativ bruk av lys, og ikke minst, skygge, prøver man å skjule rotet som er på rommet. Og det virker, men videoen blir ikke særlig god. Dessverre.

Musikken er uansett ikke min stil.

Til slutt en vits:

Hvor mange kvinner skal til for å bytte batteriet på et armbåndsur?

Hvem bryr seg? De kan bare bruke klokken på komfyren.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s